maandag 20 juli 2015

Dag 9: Sea World en ziek

[1.             Toch altijd moet je weer even wennen in een ander huis, ook al is het bekend terrein. We waren weer voor 7 uur wakker. Niet een heel groot probleem, want dan kunnen we mooi naar Sea World toe. Dat vinden ze beiden prachtig en ook wij genieten elke keer weer. 
Duurt allemaal toch weer wat langer, maar rond 10.00 uur zijn de vingerafdrukken genomen en kunnen we weer 14 dagen onbeperkt naar binnen. Eerste stop wordt maar eens de uitkijktoren. Komen al jaren hier en nog nooit gedaan. Het was behoorlijk warm en even lekker in de airco zittend over alles uitkijken was wel even lekker en een keertje leuk om gedaan te hebben. 
Daarna liepen we door naar de Seamore and Clyde show, nieuwe stijl. Deze vonden wij wat minder, maar Finn en Minke genoten en daar gaat het tenslotte om. Wel leuk was dat er speciale aandacht was voor alle leerkrachten. We mochten zelfs gaan staan en ontvingen een ( heel bescheiden...) applausje. 
Nu was het tijd voor de dolfijnen. Ook weer leuk, maar vanwege een dreigend onweersbuitje werden de laatste pak em beet 4 minuten uitgesteld. Daar wachtten we niet op en we liepen door naar Shamu stadium. Altijd weer genieten daar en het onweer was dus ook niet gekomen, maar het bleef wel drukkend warm. 

We wilden die avond naar de avondshow dus besloten we het even voor gezien te houden na de lunch en gingen we weer naar de villa toe. Minke viel gelijk in slaap en Finn werd steeds stiller. 
Eenmaal thuis ging het mis met Finn en hij wilde niks meer drinken of eten en moest zelfs overgeven. We gaven em een paracetamol en lieten em lekker lang slapen. Eten deed ie daarna ook nog niet veel en verder dan een filmpje kijken kwamen we niet meer. Belangrijkste nu was dat Finn snel weer opknapte. 
Na het eten maar vroeg naar bed. Morgen gaat het vast een stuk beter. 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten