vrijdag 24 juli 2015

Dag 13: Sea World 2 en 3 en siësta.

Heerlijk geslapen vannacht en pas rond 08.00 uur wakker. Daarna het gebruikelijke tafereel. Even plonzen, lekker vers ontbijtje en daarna heel snel de kleren weer aan, want we gingen nog een keer naar Sea World met de bedoeling er op tijd weer weg te gaan en dan in de avond weer terug voor de gezellige avondshow. 
Even voor 9.30 kwamen we al aan en dat betekent toch wel al een behoorlijk volle parkeerplaats. We zijn wel op tijd voor de blue horizon show van de dolfijnen. Daarna lopen we door naar de pinguïn encounter. En het was er weer lekker fris. (10 gr C.) maar Finn en Minke vonden het prachtig. 
Daarna wilden beide kids erg graag een knuffel scoren en met die 2 lieve koppies zeg je dan geen nee natuurlijk. 
Nog even naar Shamu geweest en toen weer naar huis, maar niet voordat we nog een paar mooie foto's maakten bij de uitgang met hun knuffels. 
Eenmaal thuis aten we lekker wat en sliepen de kids heerlijk. Even een plons om wakker te worden en lekker zelfgemaakte hamburgers met dikke patatten. Smaakte heerlijk. 
Rond 1900 uur waren we weer terug in Sea World. We maakten wat foto's en gingen kijken bij de beluga's. 
Toen was het tijd om een mooi plekje te gaan zoeken voor de avond show van Shamu en dat lukte. We genoten en zongen, klapten en dansten mee en wat is er mooier dan je kids te zien genieten. De foto's vertellen het verhaal. 
Kids vonden het zo prachtig dat ze niet eens in slaap vielen in de auto en ze bleven maar kletsen. 22.00 uur en bedtijd voor ze. En wij ook bijna. 







Geen opmerkingen:

Een reactie posten