zaterdag 11 juli 2015

Dag 2: op weg naar Cape Coral.

03.15 uur plaatselijke tijd en Minke begon een vrolijk verhaaltje. Ietsje te vroeg schatje. Even slapen nog. Dat lukt wel. 04.15 uur. Iedereen is wakker. Ach. Valt niet mee en niet tegen. Lekker even ravotten en spelen in het lekkere bed.
Langzaam aan alle spullen verzamelen. Restantjes van de vliegreis opeten. Iets drinken. Even lekker douchen en iets voor 7 uur uitgecheckt en de auto in om naar Cape Coral te cruisen. Heerlijk rustig op de weg en eerste stop wordt de plaatselijke walmart. Daar de eerste nodige boodschappen gedaan en na een klein uurtje weer verder naar het huis. TomTom zegt stop en we kijken bij het huis. Wat gek!  Dit lijkt er helemaal niet op. Even paniek... Wat nu?  Rondvragen en nakijken. Aha....  TomTom heeft het mis. Die zegt stop bij nr 305 en het moet zijn nr 319. Klein stukje verder dus en nu klopt het wel en zijn we zo binnen met de sleutelcode. 
Ziet er goed uit allemaal hoor. Spullen naar binnen en even ordenen. Dan de zwembroek aan en plons. Verder komen we die dag ook niet meer. Ik ga nog wel even naar de publix voor een laatste boodschap en om te pinnen ( wat om een of andere manier erg lastig gaat en ik uiteindelijk met de cc moet pinnen) want het huis wordt straks cash afgerekend. 
Uiteindelijk komt de sjagerijnige dikkerd met zijn slaafje/ echtgenote van Duitse komaf ons alles uitleggen ( lees: open deuren in trappen) en gelukkig verdwijnt ie dan snel weer. 
Maar ach, het is vakantie. We gaan het zwembad weer in en eten lekkere pizza. Genieten dus en we blijven nog lang nagenieten. Hopelijk morgen iets langer slapen. 



Geen opmerkingen:

Een reactie posten