donderdag 23 juli 2015

Dag 12: zwemmen, shoppen en old town.

Heerlijk geslapen weer en we kruipen richting de 08.00 uur. Dit halen we thuis nooit. Daar kan ik wel aan wennen. Na een lekker ontbijtje plonzen we weer allemaal in het zwembad. Als we dat toch eens thuis zouden hebben. ... 
Na een tijdje echter, maakt de zon plaats voor wolken en begint het zelfs te regenen. Dit mag de pret niet drukken en we zwemmen gewoon lekker door. Koud wordt het immers niet. 
Echt mooi wordt het dan niet meer en we besluiten naar de Florida Mall te rijden. Dan kunnen we lekker eten daar in de nieuwe foodcourt en kijken of we nog iets aan ons kledingtotaal kunnen toevoegen. 
Het is dan wel al weer droog en lijkt erop dat het zonnetje ook nog gaat komen vandaag. Eerst echter gaan we braziliaantje springen in de Mall. Lijkt wel alsof er elk jaar meer komen. Duizenden tegelijk en ze overspoelen Orlando en omgeving. Daarbuiten zie je ze helemaal niet. We kopen niks en eten snel wat. 
Het is zaterdagavond en dan is het leuk om naar old town Kissimmee te gaan. De zon laat zich weer zien en we vinden snel een plekje om te parkeren aan de overkant. Daarna genieten we van de lekkere ontspannen sfeer en van de oude auto's en van de waaghalzen in de spectaculaire attracties. Allemaal hoog en hard.... We slaan even over. 

Als we in de avond thuiskomen maken we nog een foto met wat opbrengsten tot nu toe. Heerlijke avond en nu lekker relaxen en slapen. 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten