donderdag 16 juli 2015

Dag 5, 6 en 7. : Fort Myers Beach en heerlijk weer.

De volgende drie dagen tonen wel heel veel gelijkenissen. Om het in het kort samen te vatten: 
We worden steeds meer richting 7 uur wakker en dat vinden we allemaal wel prima eigenlijk. Lekker lang genieten van de dag. En wat hebben we geluk met het weer zeg. De afgelopen drie ochtenden sprongen de kids en mama of papa in het zwembad, terwijl er een ontbijtje klaar werd gemaakt. Helaas is er vanaf dag 5 een probleem met het internet en zijn we steeds offline, maar de regenwolken zijn ook offline en er is volop zon, waardoor we elke dag flink moeten smeren met zonnebrand en met name de kids echt super bruin worden. 
Om extra te genieten rijden we een half uurtje naar Fort Myers Beach en brengen we daar zo'n 4 uurtjes per dag in de heerlijk brandende zon en het heerlijke zeewater. Echt genieten hier. 
We lopen ook over de pier en we zien, net als twee jaar geleden , weer iemand die een haaitje van ongeveer 60 cm vangt. Een gesprekje afluisterend horen we ook dat er deze week eentje van 2 meter gevangen is... Hmmm. Zwemt dat langs mij heen?.... Ook zien we roggen zwemmen en lachen we om de pelikaan die een vis te grazen neemt terwijl de vis net vrij was gelaten door de visser die hem teruggooide. 
Lachen doen we ook om Minke die weigert het eerste stukje van d'r zee in te lopen door een klein beetje zeewier. Haarballen zijn dat roept ze en ze moet echt getild worden. Maar zowel Minke als Finn genieten volop. Als slagroom op de taart komen er de 2e stranddag 2 dolfijnen een meter of 10 bij ons vandaan, zomaar langszwemmen.  Helaas geen fototoestel bij de hand, maar was wel mooi. Kortom drie dagen genieten. 

Tijdens de terugreis van het strand stoppen we ook nog een keer bij de outlets van Fort Myers en de Miromar outlets en we slagen weer goed. De dollarkoers is wel een stuk minder dan voorgaande jaren, naar de aanbiedingen zijn echt goed en zo loont het nog steeds om mooie spulletjes voor de kids en onszelf te scoren. 
Vast ritueel in de avond wordt het voeden van de vissen en schildpadden bij het water voor het huis. Ze zijn helemaal niet schuw meer en komen steeds wat brood halen. We geven steeds een klein beetje en niet te veel natuurlijk. 
Na het voeren gaan de kids lekker slapen en kijken papa en mama lekker nog een aflevering van Chicago Fire. Wat een lekkere dagen. 




1 opmerking:

  1. Hallo, net even jullie eerste dagen gelezen. Wat een heerlijke relaxte dagen hebben jullie al gehad. En dan ook nog heerlijk weer erbij. Lekker genieten ! Als ik die foto zie van de kids op de ligstoel denk ik oh waren die van ons nog maar zo klein! Brings back memories. Veel plezier nog de komende dagen/weken!

    BeantwoordenVerwijderen