zondag 19 juli 2015

Dag 8: op naar Kissimmee.

Na 6 heerlijke dagen in villa manatee in Cape Coral, was het vandaag tijd om koers te zetten naar het Windsor Hills resort in Kissimmee. Om 09.00 uur kwam de eindinspectie en uiteraard was alles in orde. We hoefden zelfs geen elektriciteit bij te betalen. Dat was een mooie meevaller nadat we een aantal dagen zonder internet gezeten hadden ( wat moet een mens zonder?) 
We stopten de laatste spullen in de auto en we reden eerst even naar de Mac voor een lekker ontbijtje. Echter niet voordat we even naar de opticien in de walmart waren geweest Marjolein had het gevoel dat haar lens nog steeds in haar oog zat en ze kreeg em er gewoonweg niet uit... Bij de opticien kon men niks doen maar er was ook een oogarts en die ging er even naar kijken. $55 later was vastgesteld dat de lens er uit was en er nu door al dat geklooi in het oog een blaartje zat die voelde alsof er nog steeds iets in je oog zat. Ok.... Die lenzen gaan dus niet meer in en de bril wordt weer opgezet. 
We moeten dus even $55 goedmaken en waar doe je dat beter dan de Ellenton outlets die op de route lagen. En dat lukte makkelijk. Met weer hele leuke kleertjes en natuurlijk de super aanbiedingen slaagden we weer prima. Daarna even lunchen in de foodcourt en toen weer verder richting Kissimmee.
 Bij Clermont eerst weer even de Walmart in om flink in te slaan en dat duurt natuurlijk altijd weer een beetje langer dan gepland. Uiteindelijk checkten we even voor 17.00 uur in en precies om 17.00 uur stapten we in dezelfde villa als vorig jaar. 
Net als vorig jaar stortten onze kids zich op het talrijk aanwezige speelgoed en konden wij rustig alles in en uitladen en een lekkere pizza in de oven gooien. 
Lekker gegeten en afgespoeld duiken de kids om 20.00 uur in bed en sluiten wij ook de dag rustig af. We zijn weer "thuis". 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten